П`ятниця, 26.04.2024, 14:20
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2017 » Лютий » 20

День Святого Валентина в Немішаївській ЗОШ І-ІІІ ст. №1

 

     В цей день комісія культури та дозвіля шкільного Парламенту зробила все для того, щоб ми відчули подих свята.

    Були організовані конкурси і вікторини, кожен міг спробувати за номерком знайти свою половинку або передати валентинку за допомогою нашої пошти кохання.

     Також можна було намалювати своє побажання на Дошці побажань.

     Щоб залишити щось собі на згадку, можна було скористатися послугами аквагриму або вирізати з кольорового паперу власну валентинку. І, звичайно, яке ж свято закоханих без справжньої гадалки, яка навіщує твоє майбутнє?=)

    Завдяки старанням школярів, свято було веселим в цікавим.

      Але не тільки це зробило свято справжнім. В школі було оголошено збір продуктів, речей та коштів на допомогу воїнам АТО та дитячим будинкам ... Читати далі »

просмотров 522 | комментарии 0 Читати далі

Вшанування подвигу учасників Революції Гідності та пам`ять Героїв Небесної Сотні

Вшановуючи подвиг учасників Революції Гідності та пам`ять Героїв Небесної Сотні в навчальних закладах Бородянського району з 17 по 20 лютого 2017 року проведено заходи під загальним гаслом «Небесна сотня. На сторожі Гідності.»: 
- Заступниками директорів шкіл з виховної роботи, вчителями історії загальноосвітніх навчальних закладів для учнів 1-11 класів проведено лінійки-реквієми «Герої не вмирають», «Ми будемо довго пам’ятати і Вам забути не дамо…»; уроки мужності «Героям Слава! Хто в боротьбі за волю для щастя людства голову поклав», «Хоробрі серця», «Ми збережемо Україну», «Небесна Сотня – гордість та біль України»; вікторини, присвячені Дню Гідності «Люблю країну я свою: вона найкраща в цілім світі». 
-Класними керівниками 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів проведено виховні години «Небесна сотня – герої нашого часу&ra ... Читати далі »

просмотров 580 | комментарии 0 Читати далі

Дні спорту в Немішаївській ЗОШ І-ІІІ ст. №1

З 13 по 17 лютого Комісія здоров'я та спорту оголосила в школі Дні спорту.

Протягом тижня в школі пройшли змагання з волейболу, баскетболу, настільного тенісу, шахів та шашок.

Школярі завзято змагалися між класами, одне з одним, а іноді навіть самі з собою.

Вітаємо всіх, хто взяв участь у змаганнях. Нехай в житті вам завжди допомагає олімпійське гасло: "Швидше! Вище! Сильніше!"

 

Заступник директора з виховної роботи Яковлєва Т.П.

просмотров 424 | комментарии 0 Читати далі

.

16.02.2017р. в Клавдієвському ДНЗ “Ромашка» відбулось методичне об’єднання вчителів-логопедів та практичних психологів району на тему: “Формування комунікативної компетентності дітей-логопатів засобами психологічного тренінгу». У творчій співдружності вчитель- логопед/практичний психолог ДНЗ «Ромашка» Конопліцька Д.Л. та вчитель- логопед Немішаєвського ДНЗ «Дзвіночок» Нога Н.А., застосовуючи комунікативні ігри-вправи, провели інтерактивну роботу з дітьми та дорослими в групах, підгрупах та парах. Змістовно, ефективно організована робота сприяла вправлянню в умінні учасників вступати в невимушене спілкування, стисло та емоційно передавати суттєву інформацію, як вербальну так і невербальну, та адекватно розшифровувати її. Також учасники познайомились з новітньою педагогічною технологією – складанням сінквейну. В роботі методичного об’єднання взяли участь 26 осіб, серед яких керівники методичного об’єднання Павловс ... Читати далі »

просмотров 402 | комментарии 0 Читати далі
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz