Понеділок, 20.05.2024, 13:56
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2015 » Вересень » 24 » Польська делегація в гостях у освітян Бородянщини
08:15
Польська делегація в гостях у освітян Бородянщини

22-23 вересня 2015 року до освітян Бородянщини з дружнім візитом завітала польська делегація з Мінська Мазовецького: мер міста Maртін Якубовський, заступник голови міської Ради Лукаш Ліпінській, голова комісії з освіти та виховання Роберт Галазка, голова комітету з дотримання законності Вальдемар Міреській, заступник голови комісії з соціальних питань Матей Сіхоський, директор Департамент культурного розвитку та спорту Діана Рокітська.  

22 вересня Немішаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з радістю відкрила свої двері для гостей з дружньої Польщі. За законами гостинності польську делегацію зустрічали  учні-члени фольклорного ансамблю "Калинонька". Привітавши гостей хлібом-сіллю та піснею, учасники ансамблю та адміністрація запросили гостей оглянути школу, дізнатися, як навчаються діти, як працюють вчителі. В складі делегації зустрічаючої сторони були голова Немішаївської селищної ради  Авраменко Г.Ф., начальник відділу освіти Кухар В.І., директор районного центру зайнятості Колосовський С.А.
Серед польських освітян були вчителі географії, історії, математики, тому вони з цікавістю оглянули кабінети відповідного профілю. Після мандрівки школою гостей чекав невеликий концерт "Калиноньки" в актовій залі, який достойно завершив зустріч.

  

    

 

Цього ж дня польська делегація відвідала  Немішаївський ДНЗ "Дзвіночок" Члени  делегації  ознайомились  з  умовами  перебування  дітей  та  організацією  навчально-виховного процесу в закладі. Гостей особливо зацікавило методичне  забезпечення освітнього процесу. Щире  захоплення  членів  делегації викликали  подаровані ляльки-мотанки,  виготовлені дітьми старшої групи. На згадку про відвідини закладу гості подарували книгу про визначні місця Польщі.

   

23 вересня зустріч продовжилася у Бородянській СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2. Директор школи Лазутіна О.В. презентувала гостям навчальний заклад, його специфіку, ознайомила з матеріально-технічною базою. Гості спілкувалися з учнями, цікавилися, чи подобається їм навчатися, що найбільше люблять вони в школі, чи відвідують гуртки, де хочуть продовжити навчання. Приємно були вражені гості, коли почули польською мовою вірші, які декламували школярі.

Теплою та щирою була зустріч з дітьми, які влітку відпочивали у Мінську Мазовському на запрошення мерії міста. Діти виготовили подарунки. На згадку про зустріч польські друзі  подарували школі книгу місцевого художника з краєвидами міста Мінська Мазовецького. 


  

 

Після відвідин школи польську делегацію гостинно зустрічав Бородянський ДНЗ «Казка». Вихованка дитсадка Кримінська Діана прочитала привітання польською мовою та запросила гостей ознайомитися із життям дошкільнят у дитячому садку.

Гості переглянули презентацію про організацію освітньо-виховної роботи закладу, провели екскурсію по групових кімнатах та кабінетах. В ході жвавої бесіди вони отримали відповіді на запитання, які їх цікавили,  та символічні подарунки на згадку, виготовлені власноруч.

Щирими посмішками і позитивними емоціями  світилися лиця дорослих та  малечі під час сердечного спілкування.

Впевнені, що такі зустрічі стануть доброю традицією у нашому районі.

   

  

 

Переглядів: 667 | Додав: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz