П`ятниця, 19.04.2024, 08:52
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2012 » Вересень » 27 » Вітання заступника голови Київської обласної державної адмністрації Т.Л. Подашевської з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля
10:37
Вітання заступника голови Київської обласної державної адмністрації Т.Л. Подашевської з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ!

Красива осінь вишиває клени і дарує нам тепле радісне свято – День дошкілля! Свято людей, які обдаровані Божою іскрою, свято, яке звільняє від буденності, допомагає оцінити найголовніше у житті. Кожен з нас, мабуть, згадує свого вихователя, який маленьким водив нас за руку, навчив гратися, долучив до книги, запалив іскорку знань, був другою мамою, старшим другом і порадником.

Сьогодні ваше свято. Свято добра, мудрості та любові. Саме вашими зусиллями твориться майбутнє нашого народу і нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, навчаєте маленьких громадян України  пізнавати нове і пам’ятати, якого ми роду. І куди б нас не закинула доля, є в житті речі, які не забуваються. Це рідна земля, мамина любов, лагідний погляд виховательки.

Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість та знання, за любов до дітей і рідного краю, за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Нехай невичерпна енергія, оптимізм і вміння реалізувати задумане допоможуть вам вирішувати найскладніші завдання, а всі ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом ваших вихованців.

Упевнена, що ви і надалі докладатимете зусилля задля процвітання нашої держави. Ми з вами разом будуємо Україну, міцну і незалежну.

 

Щиро Ваша,

заступник  Голови Київської обласної

державної адміністрації                                                     Т.Л. ПОДАШЕВСЬКА

Переглядів: 691 | Додав: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz