Середа, 24.04.2024, 11:07
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2015 » Червень » 4 » Випускний бал у Немішаївській ЗОШ № 2
08:46
Випускний бал у Немішаївській ЗОШ № 2

    

30 травня 2015 року Немішаївська загальноосвітня школа  №2 І-ІІІ ступенів проводжала  своїх одинадцятикласників у бурхливе доросле життя. Незабутнім і неповторним став цей вечір  для вчителів та батьків, багаточисленної рідні та друзів. Схвильовані , неймовірно красиві випускники із рук директора школи  Савченко Ольги Євгеніївни одержали свій перший документ-атестат про повну середню освіту, а двоє  з них – Бондаренко Павло та Жила Олена – були нагороджені золотими медалями  за особливі досягнення у навчанні.

З теплими вітальними словами до випускників звернулася Єрко Г.Г., помічник-консультант народного депутата України Мокаленка Я.М.  та вручила двом найкращим учням цінні подарунки. Представник  ГО «Нова Хвиля», «SPA Ukrainian Village» та «Центр сприяння економічного розвитку Бородянського регіону» Ростислав Скуратівський вручив медалістам  сертифікати на безкоштовні заняття у фітнес-залі.

Разом з атестатом кожен випускник отримав гучні оплески, оберемки квітів, подарунки, поцілунки та вітання від друзів і родичів, щирі сльози на очах батьків й учителів. Класний керівник Поліщук Наталія Севастянівна кожному учню свого класу сказала теплі слова, розповіла про досягнення і таланти кожного випускника. Пролунало тепле напутнє слово і з уст перших вчителів випускників – Кобко Т.М. та Шатило І.А. А випускники та їхні батьки, у свою чергу, висловили вдячність усім педагогам школи.

Чимало спогадів, побажань і неприхованих сльоз  ностальгії було в цей вечір. Так непросто прощатися зі своїми вчителями, однокласниками, школою. На завершення свята випускники закружляли у ніжному,прощальному вальсі, в якому поринули у спогади, мрії, сподівання, відчули радість, смуток та світлу печаль. А фінальна пісня та випущені в небо голуби - змусили спостерігати багато зволожених очей. І це було чудово ! Адже це були сльози щастя та гордості за дітей у батьків та з легким відтінком суму за шкільним життям у випускників.

Школа, проводжаючи вихованців у доросле життя, зичить їм успіхів і великих звершень.

Переглядів: 646 | Додав: Lusi | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz