Вівторок, 19.03.2024, 06:02
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2014 » Червень » 2 » Україна - єдина країна
10:30
Україна - єдина країна

Патріотизм, заклики до єднання пролунали під час проведення круглих столів «Україна – єдина країна» у загальноосвітніх навчальних закладах району, які відбулися  з 19 по 27 травня  2014 року.  В рамках заходу проведені виховні години, диспути, бесіди, конкурси малюнків та читців віршів на українську тематику.

  

 

У Бородянській СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2  проведено круглий стіл  «Одна, єдина, соборна Україна», конкурс малюнків «Україна – калиновий край», презентація мультимедійних проектів учнів 8-9 класів «Перлина Україна на весь світ одна єдина», у Бородянській ЗОШ І-ІІ ступенів  - години спілкування "Україна – єдина країна", "Україна – рідний край",  виховне заняття, диспут "В єдності – сила".

У Здвижівській ЗОШ І-ІІ ступенів на засіданнях "круглих столів" "Україна – єдина країна", "Україна – рідний край", "Українські обереги" учні розглядали питання єдності, патріотизму, краси куточків нашої країни, закріпили і поглибили свої знання про Україну як державу, в якій живе народ з глибоким історичним минулим, своїми традиціями та важливими сьогоднішніми досягненнями, ознайомилися із оберегами українського народу.

У Немішаївській ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів учні 10-11 класів згадали історію становлення української державності, обговорили нелегкий шлях до незалежності держави, висловили своє бачення сучасних подій в Україні. У поглядах молоді - світле майбутнє країни, оптимізм і бажання вірно та старанно працювати в ім'я єдиної незалежної України. 

У Новогребельському НВК учні 9 класу висловили свої міркування з приводу  єдності та міцності держави.  У «скриньці побажань»  молодь висловила свої мрії, надії та  побажання, щодо розвитку майбутнього країни.

У Новозаліській ЗОШ І-ІІІ ступенів у рамках заходу проведено бесіду «22 січня - день Соборності України».

Під час проведення "круглого столу" у Пісківському НВО під керівництвом учителя історії Скурської Л.І. учні заочно пройшли віхи історичного розвитку, здобуття незалежності України та особливості становлення сучасної України. Досить активне обговорення виникло під час розгляду питань українського патріотизму громадян України на Майдані.

У Пилиповицькій ЗОШ І-ІІ ступенів  відбулися виховні години “Знай і поважай Герб, Прапор і Гімн своєї Батьківщини”, “Роде наш красний… Не цураймося, признаваймося!”, “Україно! Ти моя молитво!”, бесіди, конкурси малюнків та на кращого читця віршів про Україну, перегляд фільму “Символіка моєї країни”, усний журнал, обговорення книг про Україну.

У Шибенському НВО проведені заходи під гаслом «Україна – єдина країна»: круглий стіл, виховні години "Україна – наш спільний дім", "Родина, родина – це вся Україна", "З Україною в серці", "Україно, ти моя молитва", конференція "Що я знаю про Україну".

Педагог-організатор Бабинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з класними керівниками рідготували виховні години. Бібліотекар Самусенко А. В.  підготувала  виставку книг з теми "Україна - єдина країна".

У бібліотеках загальноосвітніх навчальних закладів оформлено  тематичні полички, присвячені соборності України, її минулому і прийдешньому як сильної і єдиної держави.

Переглядів: 4413 | Додав: Lusi | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz