Четвер, 25.04.2024, 16:06
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2013 » Листопад » 22 » Роботи юних майстрів – неповторні та унікальні
21:18
Роботи юних майстрів – неповторні та унікальні

Однією з форм дозвілля дітей  є організація та проведення різноманітних виставок, показів, майстер-класів.

21 листопада 2013 року  до Дня Бородянки у фойє районного Палацу культури імені Т.Г.Шевченка розташувалося справжнє містечко юних майстрів. Вироби із дерева, солоного тіста, декупаж, квілінг, чудові картини, м’які декоративні іграшки – все це було представлено на виставці, яку презентували гуртки декоративно-ужиткового напрямку Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості.




Юні майстри разом зі своїми керівниками запрошували всіх бажаючих здійснити подорож у світ дитячого мистецтва. Тут і справді було на що подивитися. Галерею творів образотворчого мистецтва представили вихованці гуртка "Юний художник" (керівник Дмитрієва А.В.), в казковий світ паперопластики вели дітей вихованці гуртка "Палітра" (керівник Сапсай О.С.), з декоративним розписом по дереву ознайомили вихованці гуртків "Прикрась свій дім" (керівник Бурак Н.А.) та "Декоративний розпис" (керівник Чередніченко О.В.), світ оригінального мистецтва декупаж відкрили вихованці гуртка "Декупаж" (керівник Желєзна Л.І.).



Учні Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, Бородянської ЗОШ І-ІІ ступенів могли обрати собі заняття до душі, оскільки під час виставки працювали майстер-класи з нових технік декоративного мистецтва: створення листівок у стилі айріс-фолдінгу, формування солодких подарункових букетів та чарівних скриньок. Все це змогли донести до дітей справжні майстри своєї справи: Дмитрієва А.В. – керівник гуртка "Юний художник", Сапсай О.С. – керівник гуртка "Палітра" та Мілевська І.В. – керівник гуртка "Умілі руки".




Відвідуючи такі виставки, кожен гарантовано отримає заряд позитивної енергії та неймовірне задоволення, а до того ж  в котрий раз пересвідчиться, що в Україні підростає талановите, інтелектуальне та перспективне покоління.
Переглядів: 854 | Додав: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz