Вівторок, 16.04.2024, 08:52
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2012 » Вересень » 28 » Районний батьківський форум 27.09.2012
12:55
Районний батьківський форум 27.09.2012

27 вересня 2012 року в Бородянському районному палаці культури ім. Т.Г. Шевченка відбувся районний батьківський форум з питань матеріально-технічного забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів району та організації в них навчально-виховного процесу, створення учням рівного доступу до якісної освіти, формування здорового способу життя і навичок безпечної поведінки школярів, змісту роботи з обдарованими дітьми в системі позашкільної освіти.

         У роботі форуму взяли участь перший заступник голови Київської облдержадміністрації, кандидат у народні депутати України Москаленко Я.М., в.о. голови Бородянської райдержадміністрації  Хоменко Ю.А., голова Бородянської районної ради  Кунець І.С., заступник голови райдержадміністрації з гуманітарних питань Колосовський С.А.,  заступник голови Бородянської районної ради Воробйов В.В., доцент кафедри управління освіти Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів, кандидат педагогічних наук Лакіза О.М., депутат Київської обласної ради Єрко Г.М., Бородянський селищний голова Трухан В.В., керівники та голови батьківських комітетів загальноосвітніх навчальних закладів, представники батьківської громадськості.

         З привітальним словом виступив доцент кафедри управління освіти КОІПОПК, кандидат педагогічних наук Лакіза О.М., який висвітлив стан галузі освіти Київщини, відмітив досягнення фізичної культури у Бородянському районі.

         З доповіддю та мультимедійною презентацією  виступила начальник відділу освіти Бородянської райдержадміністрації Кухар В.І., яка проінформувала учасників форуму про основні аспекти та пріоритетні напрями розвитку освіти Бородянського району.

Головний спеціаліст відділу освіти Бородянської райдержадміністрації Демченко Л.В. ознайомила учасників зібрання з основними питаннями  забезпечення навчально-виховного процесу, створення учням рівного доступу до якісної освіти в загальноосвітніх навчальних закладах району.

У ході проведення форуму представники виконавчої влади, начальник відділу освіти відповіли на численні запитання батьківської громадськості.

Кандидат у народні депутати України Ярослав Москаленко у своєму виступі висвітлив головні аспекти своєї діяльності на посаді першого заступника голови Київської облдержадміністрації та окреслив перспективні завдання в розвитку галузі системи освіти Бородянського району.

Голова Бородянської районної ради Кунець І.С. підвів підсумки форуму і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з педагогічними та батьківськими колективами освітніх закладів району.

          На завершення учасниками зібрання прийнята резолюція за підсумками Районного батьківського форуму.

       Фотоматеріали

Переглядів: 874 | Додав: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz