П`ятниця, 26.04.2024, 00:33
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2018 » Травень » 31 » Районні змагання з техніки пішохідного туризму
09:17
Районні змагання з техніки пішохідного туризму

 

30.05.18 відбулись давноочікувані районні змагання з техніки пішохідного туризму. Організатором та ідейним натхненником виступив БРЦДЮТ: на галявині Тетерівського державного лісового господарства розгорнулось надзвичайно дійство – діти поринули у давно забутий світ романтики та єднання з природою. Для деяких шкіл знайомство з життям туриста почалось ще 29.05, коли діти розгортали наметовий табір, а потім святкували особливий час в лісі. Та більшість поринули у життя на землі вранці 30 травня. Школярі із задоволенням встановлювали намети, шукали гілля для вогнища, упорядковували життя в таборі, готували юшку на вогнищі.

Після урочистого відкриття команди приступили до виконання завдань туристичного етапу: навісна переправа, переправа «паралельні мотузки», «колода», переправа по жердинах, підйом по схилу, траверс схилу. Нелегко було впоратися з усіма вимогами головного судді Кота Тараса Васильовича, проте учасники змагань з нетерпінням чекали на свою чергу. Захопливі вправи, справжнє туристичне знаряддя, підтримка членів команди – усе сприяло згуртуванню та захопленню новою для дітей справою.

 

Державна пожежно-рятувальна частина Бородянського району провела захоплююче змагання, в якому юні спортсмени засвоїли основні етапи підготовки до гасіння пожежі. Діти вбиралися в одяг пожежників, розгортали рукав, підключали його до води. Рятувальники, як завжди, були надзвичайно позитивними та підбадьорювали й підказували, як правильно діяти в екстремальній ситуації.

Протягом спекотного та насиченого дня учні показали свої вміння у розбиранні та збиранні зброї, в’язали туристичні вузли.

Цей день назавжди залишиться в пам’яті. Неповторний час активного відпочинку, фізичного вдосконалення, рухової активності, живого пізнання навколишнього світу. Дослідження свідчать, що заняття туризмом сприяють гармонійному розвитку особистості дитини, адже на неї чекає багато цікавих вражень, задовольняються потреби у русі та фізичних навантаженнях.

Вболіваємо за подовження туризму в Бородянському районі.

З нетерпінням чекаємо наступного дня змагань!

Переглядів: 776 | Додав: Lusi | Теги: туризму, пішохідного, техніки, Районні, Змагання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz