П`ятниця, 29.03.2024, 15:54
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2015 » Травень » 19 » Немішаївська "Калинонька" – на фестивалі "Весна у "Київській Русі"
15:31
Немішаївська "Калинонька" – на фестивалі "Весна у "Київській Русі"

16 травня 2015 року в Центрі культури та історії Київської Русі "Парк Київська Русь" відбувся дитячий фольклорно-етнографічний фестиваль "Весна у "Київській Русі", який об’єднав понад 1000 дітей із всіх регіонів Київщини. Цей фестиваль – це своєрідне віконце у веселковий дивосвіт української сутності і старовини. Цього року ідеєю свята стало не тільки утвердження загальнолюдських цінностей і популяризації національних традицій нашої країни, а й ідея єднання України, держави, яка прагне до миру, добра, злагоди.

Діти Київщини демонстрували свої таланти на святковому концерті, творчі роботи – на виставках виробів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Також під час фестивалю була можливість власноруч виготовити український сувенір на майстер-класах народних майстрів Київщини та їх вихованців.

Бородянщину на фестивалі представив народний дитячий фольклорний колектив "Калинонька" (керівники Різник О.Д. та Різник Т.Г.) Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості, який подарував для всіх чудове дійство "Весняне ведення Кози". Колоритний неповторний спів юних артистів зачарував всіх глядачів.

Вихованці гуртків "Юний художник" (керівник Дмитрієва А.В.), "Декоративне малювання" (керівник Чередніченко О.В.), "Палітра" (керівник Сапсай О.С.), "Лівша" (керівник Галанзовський Ю.С.) Бородянського РЦДЮТ та народні майстрині нашого району Бурак Наталія та Шеховцова Тамара взяли участь у виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Славимо край, де родилися ми!". А учениця Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Білан Вікторія отримала диплом за перемогу в обласному мовному конкурсі, присвяченому Т.Г.Шевченку, який їй вручив голова Київської обласної державної адміністрації Шандра В.М.

      

Тож, нехай полине дух творчого єднання Київщини та всієї України і оживе велична історія краю одвічних трударів, краю щедрих пшеничних ланів, краю добрих, щирих і талановитих людей!

Переглядів: 542 | Додав: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz