Четвер, 25.04.2024, 23:25
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2014 » Березень » 31 » Ярмарка педагогічних ідей для вчителів початкових класів.
11:35
Ярмарка педагогічних ідей для вчителів початкових класів.

Освіта дає людині відчуття гордості за своє минуле, впевненість у сьогоденні, надію на майбутнє. Освіта робить цілісним увесь часопростір життя, формуючи його основу. Дуже часто за щоденними клопотами і суєтністю ми не помічаємо того, що поруч нас працюють люди, які своєю щоденною наполегливою працею створюють імідж сучасного педагога, утверджують його авторитет.  Надзвичайно важливо помітити цих людей у широкому педагогічному просторі, підтримати  їх творчі починання, поширювати їх педагогічний досвід серед учителів району.

Відділом освіти Бородянської районної державної адміністрації та методичним кабінетом розроблено систему роботи з виявлення, вивчення та впровадження передового педагогічного досвіду вчителів району. До цієї системи входять різноманітні форми роботи: відвідування уроків, вивчення творчої лабораторії вчителя, конференції, засідання, методичні фестивалі, ярмарки педагогічних ідей.

 

27 березня 2014 року на базі Немішаївської  ЗОШ І-ІІІ № 1 ступенів відбулась Ярмарка педагогічних ідей для вчителів початкових класів, у ході якої велика увага приділялася  умінню педагогів презентувати свій досвід, аналізувати побачене, робити висновки та розставляти методичні акценти.

У роботі заходу взяли участь члени журі:  Кукілевська В.М., завідуюча РМК, методист методичного кабінету Ярошенко О.П., Киричок О.П.,член атестаційної комісії ІІ рівня,  заступник директора з навчально-виховної роботи Тетерівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ніни Сосніної, Мельник Н.М., Стасюк А.М., члени експертної групи. Педагогічний колектив Немішаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 на чолі з директором Черненко Н.П. забезпечили всі умови для ефективної роботи ярмарки педагогічних ідей, зумівши створити у своєму закладі чудову атмосферу співпраці та взаєморозуміння.

Ярмарка педагогічних ідей носила назву «Місто майстрів», що цілком виправдалася у процесі роботи.

Цього дня свій досвід презентували справжні майстри, вчителі, які у 2013-2014 н.р. атестуються на відповідність раніше присвоєним вищій кваліфікаційній категорії,  педагогічному званню «Старший вчитель».

     

Члени журі на ярмарці обирали той досвід, який відзначався актуальністю та перспективністю, науковою обґрунтованістю, наявністю елементів новизни та оригінальності, а також створювала можливості творчого наслідування іншими педагогами. Наче і справді на гомінкій ярмарці,  учасники заходу ознайомилися з найкращими напрацюваннями учителів початкових класів. Свій творчий досвід презентували: Залізко О.С., вчитель початкових класів Мигалківського НВО,  Клокун С.М., вчитель початкових класів Дружнянської ЗОШ І-ІІ ступенів, Кравчун Н.А., вчитель початкових класів Пилиповицької ЗОШ І-ІІ ступенів, Щербак Г.Ф., вчитель початкових класів Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

      

Учителі початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів району провели інтерактивне голосування, вибираючи найцінніші педагогічні ідеї, представлені на ярмарку.

    

Підсумки семінару у своєму виступі підвела методист методичного кабінету відділу освіти Ярошенко О.П., яка звернула увагу учасників на те, що одним з головних завдань вчителя є безперервне самовдосконалення педагогічної майстерності.

Переглядів: 1229 | Додав: Lusi | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz