П`ятниця, 26.04.2024, 09:19
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2017 » Березень » 26 » ІНФОРМАЦІЯ щодо заходів, присвячених Всеукраїнському тижню дитячого читання — 2017 в Бабинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів
15:28
ІНФОРМАЦІЯ щодо заходів, присвячених Всеукраїнському тижню дитячого читання — 2017 в Бабинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

   

У рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2017 в Бабинецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено безліч цікавих заходів для дітей різного віку, які були розподілені за днями тижня: День відкриття «Поетично-музична феєрія», День пізнання, «Україна читає дітям», День інформації, День закриття.

     День відкриття (20.03.2017) розпочався урочистою лінійкою. Також було завершено раніше розпочату перевірку стану підручників учнів 1-9, 11 класів. Перший день Всеукраїнського тижня дитячого читання завершився яскравим мистецьким марафоном: учні та працівники школи побачили унікальне поетично-музичне дійство. Діти декламували вірші про музику та її значення у нашому житті. А професійний квартет баяністів ім. М.І. Різоля Київської філармонії неперевершено виконував відомі музичні твори світу. Це дало змогу поєднати два прекрасні мистецтва: слова та музики.

    День пізнання (21.03.2017). У цей день у шкільній бібліотеці учнів зустріла книжкова виставка «Хто більше читає, той більше знає». Були підбиті підсумки читацької активності, визначено переможців, кожен з яких отримає грамоти та призи після канікул. Родзинкою дня стала повчальна театральна постановка з профілактики насилля у дитячому середовищі «Колобок-супермен», адресована для першокласників у виконанні учнів 4-А класу. 22.03.2017 в рамках Всеукраїнського соціального проекту «Україна читає дітям» до школи завітали батьки та рідні учнів, щоб прочитати їм повчальні твори В. Сухомлинського, сучасні оповідання з хрестоматії дитячої літератури та продемонструвати на власному прикладі, яке важливе значення у нашому житті має книга. Крім того, старші учні також відвідали початкові класи: читали вголос твори, обговорювали з малечею прочитане. До акції також долучилися замісник наказного гетьмана Київської області Всеукраїнської громадської органiзацiї "Українське Реєстрове Козацтво" Дєдковський Анатолій Павлович , який читав учням 1-Б класу книгу Є.Білоусова «Казки та легенди Криму» та селищний голова Купраш Андрій Олександрович з книгою Ю. Мельника «Основи козацько- лицарського виховання».

     День інформації (23.03.2017) розпочався акцією «Повернуті і щасливі», під час якої діти пригадали свої «бібліотечні борги». Учні пообіцяли обов’язково повернути книги до шкільної бібліотеки. Відбувся конкурс малюнків «Нам книжка відкриває всі світи», в якому були задіяні всі учні школи. Найяскравіші враження було отримано від виступів дітей під час літературного калейдоскопу «Книжкова країна». Від кожного класу було представлено презентацію українських та світових літературних творів. Діти підійшли креативно до підготовки своїх номерів. Кожен з них відрізнявся оригінальною демонстрацією: театралізовані та музичні постановки, власноруч виготовлені буктрейлери, казки на новий лад, цікаві моновиступи.

     День закриття (24.03.2017) став цікавим завершенням Всеукраїнського тижня дитячого читання – 2017. У шкільній бібліотеці відбулася зустріч з Хохловою Євгенією Валеріївною, редактором-координатором видавництва «Фоліо». Євгенія Валеріївна розповіла дітям про професію редактора, про особливості роботи в історичних архівах та тонкощі співпраці з письменниками. Діти дізнались про процес видавництва книг. Крім того, гостя познайомила учнів школи зі своїми книгами.

  Директор школи О.А. Боярчук

Переглядів: 460 | Додав: maryka | Теги: Бабинецькій, дитячого, Інформація, Читання, тижню, щодо, Заходів, Всеукраїнському, 2017, присвячених | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz