Четвер, 18.04.2024, 19:45
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2015 » Червень » 19 » Бородянські козаки на обласному етапі гри "Сокіл" (Джура")
19:55
Бородянські козаки на обласному етапі гри "Сокіл" (Джура")

 

З метою патріотичного виховання дітей та молоді на прикладах історичних подій становлення Української державності та українського козацтва 15-17 червня 2015 року на базі Навчального полігону Державного підприємства "Мобільний рятувальний центр" ДСНС України в селі П’ятихатки Обухівського району відбувся ІІ обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура").

Бородянський район представив на цих змаганнях рій "Бородянські козаки", до складу якого увійшли учні Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2: Шоліна Анастасія, Ромась Ганна, Завгородній Володимир, Ярмоленко Богдан, Рибка Олександр, Гончарук Назар, Чередніченко Олександр, Павленко Віктор та Малиш Михайло.

За три дні гри діти взяли участь у 12 різних видах змагань – конкурсу строю і пісні "Впоряд", стрільби з пневматичної зброї, творчо-мистецькому конкурсі "Ватра", змагання з надання першої долікарської допомоги "Рятівник", інтелектуальних іграх-вікторинах "Відун" та топографія, конкурсах "Бойове розгортання" та "Використання індивідуальних засобів захисту у надзвичайних ситуаціях", "Туристсько-спортивні смуги перешкод за козацькою легендою", змагання "Перетягування линви" та показали хороші результати, а у конкурсі "Ватра" вибороли ІІ місце серед 32 команд-учасниць.

 

 Хочеться сказати слова вдячності тим людям і організаціям, які допомогли команді достойно представити Бородянщину на обласному етапі гри. Дякуємо Немішаївській дитячій організації "Котигорошко" за представлене туристичне спорядження, Бородянській організації "Нова хвиля", Благочинному Отцю Віктору, Олександру та Наталії Марченко, начальнику відділу освіти Бородянської райдержадміністрації Кухар В.І., Бородянському районному комісаріату за матеріальну підтримку команди. А також Молодцевій Тетяні Миколаївні, яка безпосередньо готувала учасників до змагань.

Три дні на полігоні пролетіли дуже швидко, але залишаться у пам’яті дітей надовго.

Переглядів: 640 | Додав: Lusi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz