Субота, 18.05.2024, 12:19
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » Архів матеріалів

Семінар-практикум вчителів географії та економіки ЗНЗ району

25 жовтня 2017 року на базі Загальцівського НВО відбувся семінар-практикум вчителів географії та економіки з теми: " Діяльнісний підхід як необхідна умова розвитку умінь і навичок учня, застосування здобутих знань у практичних ситуаціях, пошуку шляхів інтеграції до соціокультурного та природного середовища".
... Читати далі »

просмотров 388 | комментарии 0 Читати далі

Семінар бібліотекарів ЗНЗ району у м. Коростень

 

19 жовтня 2017 року бібліотекарі загальноосвітніх навчальних закладів району провели семінар з теми «Креативні методи співпраці шкільного бібліотекаря та музейних працівників як засіб розвитку громадянської компет ... Читати далі »

просмотров 522 | комментарии 0 Читати далі

Семінар учителів біології «Школа передового досвіду»

19 жовтня 2017 року на базі Немішаївського НВК відбувся семінар «Школа передового досвіду» учителів біології за участю методиста районного відділу освіти Матвійчук В.В. та учителів району.

Вигівська Галина Платонівна поділилася методикою,  як провести урок, дотримуючись вимог НУШ.

 

Під час показового заняття  «Механізм дихальних рухів. Регуляція дихання» Галина Платонівна виступила у ролі не  носія енциклопедичних знань, а у ролі тренера, який допомагає учням знайти ці знання і зрозуміти, як вони зможуть використати їх у житті.

... Читати далі »

просмотров 444 | комментарии 0 Читати далі

Ярмарок професій 19.10.2017

19 жовтня 2017 року учні 8-11 класів з 10 загальноосвітніх навчальних закладів району взяли участь у проведенні щорічного профорієнтаційного ярмарку, організованого Бородянським районним центром зайнятості.

Учні та вчителів мали змогу поспілкуватися з представниками 14-и навчальних закладів різних рівнів акредитації України, ознайомитися з умовами вступу, вибором спеціальностей, тривалістю професійної підготовки, можливостями працевлаштування, сучасними інтерактивними технологіями навчання, стажуванням у країнах Європи.

Участь у Ярмарку професій дала змогу майбутнім випускникам по ... Читати далі »

просмотров 325 | комментарии 0 Читати далі

Районний відкритий чемпіонат з інтелектуальних ігор для учнів 9-11 класів

2017 рік оголошений Президентом роком Японії в Україні. З метою ознайомлення з історією, культурою, особливостями цієї загадкової країни 17 жовтня було проведено районний відкритий чемпіонат з інтелектуальних ігор для учнів 9-11 класів.

17 жовтня 2017 року 9 команд навчальних закладів району та 2 команди-представниці Пісківської селищної об’єднаної територіальної громади змагалися за право називатися кращими знавцями Японії.

Для всіх команд-учасниць було проведено три тури: «Калейдоскоп Японського життя», «Особливості географічного положення Японії» та «Історія та сучасність Японії». В суперфінал вийшли три команди, які продовжили боротьбу ще в трьох турах: «Культура та мистецтво Японії», «Цікаві факти про країну Сонця, що сходить» та розв’язуванні японсь ... Читати далі »

просмотров 361 | комментарии 0 Читати далі

Змагалися юні джури

 

13 жовтня 2017 року, напередодні Дня захисника України та Дня українського козацтва у Бородянській школі №2 відбувся спортивно-патріотичний захід «Козацькі розваги» з елементами дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»), ініціаторами та організаторами якої стали учитель фізичної культури, Захисту Вітчизни, керівник гуртка «Козаченьки» Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості Петрусенко Володимир Іванович та учитель фізичної культури Молодцева Тетяна Миколаївна.

Зах ... Читати далі »

просмотров 596 | комментарии 0 Читати далі

Науковці - учителю-словеснику

06 жовтня 2017 року на базі Немішаївського НВК відбувся  методичний діалог з кандидатом педагогічних наук, доцентом,  автором оновленої програми та підручника нового формату  «Українська мова» Олександрою  Павлівною   Глазовою.  У методичному  діалозі взяли участь вчителі української мови та літератури навчальних закладів району.

 

У ході заходу розглянуто низку питань:

- актуальні завдання та пріоритети навчального предмету;

- вплив зовнішнього незалежного оцінювання на підвищення професійної компетентності словесника;

- застосування  інтерактивних технологій на уроках української мови та літерат ... Читати далі »

просмотров 391 | комментарии 0 Читати далі

Перший туристичний семінар на Бородянщині

 

6 жовтня 2017 року відбувся районний  інструктивно-практичний семінар «Перспективи розвитку туризму в районі, як складової національно-патріотичного  виховання дітей та учнівської молоді»,ініціатором якого виступив керівник  туристичного гуртка Бородянського районного центру дитячої та юнацької творчості ... Читати далі »

просмотров 488 | комментарии 0 Читати далі
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 83 84 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz