Четвер, 25.04.2024, 11:21
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2017 » Листопад » 10

Рятувальники завітали до вихованців Немішаївської ЗОШ № 1

9 листопада рятувальники спільно з журналістами телеканалу «112» провели «День безпеки» для вихованців Немішаївської загальноосвітньої школи № 1. Розпочали захід фахівці держпожнагляду, які провели позапланову перевірку приміщень школи  стосовно додержання вимог пожежної безпеки. Працівники ДСНС влаштували показові виступи для дітей та вчителів.

В ході заходу було здійснено евакуацію всіх присутніх, після якої директор школи доповіла, що недостає двоє дітлахів, які знаходились на першому поверсі. Рятувальники, в ході ліквідації умовної пожежі, оперативно винесли потерпілих та передали їх медичним працівникам, які за викликом диспетчера знаходились вже біля місця н ... Читати далі »

просмотров 384 | комментарии 0 Читати далі

Бородянські інспектори перевіряють навчальні заклади на предмет пожежної безпеки

08 листопада 2017 року, інспектори Бородянського районного відділу Держслужби України у Київській області провели перевірку з питань додержання та виконання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки, цивільного захисту Майданівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст., розташованої у селі Майданівка, Бородянського району.

Перевіркою обстежені територія, будівля та приміщення школи. В процесі перевірки проінструктовано з персонал даного навчального закладу щодо дотримання Правил пожежної безпеки в Україні та перевірено відповідність поверхових планів евакуації у дійсності та обійдено усі шляхи квакації, а порушення виявлені під час перевірки усунуто на місці.

 

... Читати далі »

просмотров 396 | комментарии 0 Читати далі

Методичний день у Бородянській СЗОШ І-ІІІ ст. № 1

8 листопада 2017 року методисти методичного кабінету відділу освіти провели методичний день у Бородянській СЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

У ході роботи завідуюча методичним кабінетом Кукілевська В.М. надала методичну допомогу заступнику директора з навчально-виховної роботи Крамаренко Л.М. щодо організації методичної роботи, проведення атестації вчителів, роботи з обдарованими дітьми, моніторингу освітнього процесу в закладі та  розроблено модель  методичної діяльності педагогічних працівників.

Методистом психологічної служби Юрченко О.В. проведено консультації для практичного психолога та соціального педагога. Під час консультацій розглядались питання психологічного та соціального супроводу інклюзивного навчання та соціального захисту дітей, що опинились в скрутних життєвих обставинах.

Галака О.С., методист методичного кабінету, надала рекомендації учителям образотворчого мистецтва Хвостенко О.П.,  музичного мистецтва Романченко В.В., художньої культ ... Читати далі »

просмотров 366 | комментарии 0 Читати далі
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz