Четвер, 25.04.2024, 00:35
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2015 » Листопад » 04

Осінні свята в Пісківському ДНЗ "Артемко"

"На ярмарок просимо гуртом та поодинці, Чекають на вас тут чудові гостинці!". Такими словами розпочалися осінні свята в Пісківському дошкільному навчальному закладі "Артемко".

З метою ознайомлення з історією, традиціями українського народу, формування гармонійної картини світу, сприяння зростання духовної культури, патріотизму у дітей дошкільного віку, 30 жовтня 2015 року в старших групах дошкільного навчального закладу "Артемко" відбулося веселе свято "Осінній ярмарок", вихователі--Клочкова Олена Леонідівна (старша група), Старовойт Ганна Павлівна і Мороз Світлана Іванівна (старша логопедична група).

Розпочали ярмарок піснями, віршами, запальними таночками, інсценівками, іграми та веселими розвагами, за якими непомітно пролетів час.
Виступи козачат та україночок створили чудовий настрій всім присутнім на святі.
Свято вийшло по-осінньому яскраве, колоьорове, щедре на подарунки...
Гарне свято--коли враження яскраві. От і наш осінній ямарок залишив теплі спогади, відч ... Читати далі »

просмотров 1118 | комментарии 0 Читати далі

Семінар «Здійснення внутрішкільного контролю як управлінська функція керівника школи»

Із метою створення в закладах освіти району системи внутрішкільного контролю, забезпечення їх стабільного функціонування та розвитку, підвищення ефективності навчально-виховного процесу, забезпечення виконання законодавства в галузі освіти, дотримання вимог щодо ведення ділової документації загальноосвітнього закладу, на базі Загальцівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-Ш ступенів – дитячий садок» 04 листопада 2015 року методичним кабінетом відділу освіти (завідуюча Кукілевська В.М.) проведено семінар-практикум керівників закладів освіти району з теми «Здійснення внутрішкільного контролю як управлінська функція керівника школи».

Учасники семінару ознайомилися з теоретичною складовою даного питання, кваліметричним підходом до визначення рівня управлінської діяльності керівника закладу, відвідали уроки у складі 6 груп, здійснили їх аналіз за схемою, оформили записи у книгах контролю, сформулювали висновки. У «Творчій лабораторії керівника» з ... Читати далі »

просмотров 593 | комментарии 0 Читати далі
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz