Вівторок, 16.04.2024, 18:09
            Відділ освіти Бородянської районної державної адміністрації

Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Категорії розділу

Новини Педпреса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Логин:
Пароль:
Головна » 2012 » Квітень » 13

Двомісячник благоустрою 10.04.2012

У рамках двомісячника благоустрою 10 квітня 2012 року на території Бородянської спеціалізованої школи - загальноосвітнього закладу І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивчення окремих предметів закладено яблуневий сад, висаджено 22 саджанці.

В акції брали участь  голова Бородянської районної державної адміністрації Покотило О.В.,  заступник начальника агропромислового розвитку Бородянської райдержадміністрації Демченко П.П., заступник голови районної ради Воробйов В.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації Кухар В.І. та директор школи Лазутіна О.В., класний керівник Федорук В.М., вчитель біології Колі ... Читати далі »

просмотров 903 | комментарии 0 Читати далі

Семінар-практикум «Організація правоосвітньої та правовиховної роботи в навчальному закладі» 10.04.2012

10 квітня 2012 року у Бородянській спеціалізованій школі-загальноосвітньому закладі І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району з теми «Організація правоосвітньої та правовиховної роботи в навчальному закладі».

Перед учасниками семінару виступили:  начальник служби у справах дітей Бородянської райдержадміністрації Стасенко Лариса Сергіївна з питань організації роботи з дітьми, які перебувають на обліку у відділенні кримінальної міліції у справах дітей Бородянського РВ ГУ МВС України в Київській області  та проведення районного брейн – рингу «Підліток і право» з учнями загальноосвітніх на ... Читати далі »

просмотров 1464 | комментарии 0 Читати далі

25-річчя Ради ветеранів Бородянського району

6 квітня 2012 року в районному Палаці культури ім. Т.Г. Шевченка відбулося святкування 25-річчя Ради ветеранів Бородянського району.

У святкуванні взяли участь лідери учнівського самоврядування, заступники директорів з виховної роботи, учні загальноосвітніх навчальних закладів.

З привітальним словом до ветеранів звернулися голова районної ради Кунець І.С., заступник голови Бородянської райдержадміністрації Колосовський С.А. та заступник голови районної ради Вороб"йов В.В.

Учні Тетерівської гімназії підготували для ветеранів вітальну літературно – музичну композицію «Ваш подвиг житиме в віках» ... Читати далі »

просмотров 885 | комментарии 0 Читати далі

Зустріч з письменником А.А. Дімаровим 07.04.2012

07 квітня 2012 року на базі Національного музею літератури України проведено спільний захід музею з навчальними закладами Бородянського району – зустріч з лауреатом Національної премії України ім. Т.Г.Шевченка членом Національної спілки письменників України Анатолієм Андрійовичем Дімаровим та кандидатом технічних наук Євдокією Несторівною          Лубенець-Дімаровою, дружиною письменника. Зустріч відбулася до 90-річчя від дня народження А.А.Дімарова.

Підготували свято вчителі-методисти української мови та літератури Стефанович Т.В., Рибалко І.П. та керівники ансамблю сопілкарів           Матьошко А.Л., Щербак Г.Ф. Клавдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

... Читати далі »

просмотров 781 | комментарии 0 Читати далі

Майстер-клас "Шлях до успіху" 30.03.2012

30 березня 2012 року на базі Немішаївської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів проведено  майстер – клас для вчителів – учасників програми Intel «Шлях до успіху». Організували та провели майстер-клас координатор  програми від головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації  Короткова Ірина Петрівна та фасилітатор програми, головний спеціаліст відділу освіти м. Фастова, Давиденко Олена Павлівна.

У майстер – класі взяли участь 15 фасилітаторів  Бородянського району та 1 - з  Бориспільського району. Учасники заняття поділилися досвідом роботи та  проблемами, які виникають під час навчальних занять, зокрема:  різний рівень комп'ютерної підготовки учнів, застаріла техніка, відсутність Інте ... Читати далі »

просмотров 820 | комментарии 0 Читати далі
Пошук
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні лінки
Архів записів




Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz